
Wersje kompatybilne
Brochettes de boeuf mariné au pesto, miel et bière
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La marinade
- 4 pétales de tomate confite
- 35 g de pesto de basilic
- 170 g d'oignons coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de miel
- 125 g de bière
Le boeuf
- 500 g de viande de bœuf coupée en cubes (pour brochettes)
- 125 g de bière
- 200 g de tomates coupées en quatre ou en six
- ½ poivron rouge coupé en morceaux
- ½ poivron vert coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 206 kcal / 868 kJ
- Białko
- 25 g
- Tłuszcz
- 7.2 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Błonnik
- 1.8 g