Pasta tonno, zucchine e pomodorini

Pasta tonno, zucchine e pomodorini

4.7 586 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • di pomodori ciliegino a metà
    200 g
  • di zucchine a tocchetti (1 cm circa)
    200 g
  • foglie di basilico fresche lavate
    4
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di tonno in scatola al naturale sgocciolato
    160 g
  • di acqua
    1200 g
  • di pasta corta a piacere
    320 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 421 kcal / 1761 kJ
Białko 19.9 g
Tłuszcz 11.4 g
Węglowodany 59.9 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 25.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...