Pasta tonno, zucchine e pomodorini

Pasta tonno, zucchine e pomodorini

4.7 633 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 200 g di zucchine a tocchetti (1 cm circa)
  • 4 foglie di basilico fresche lavate
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 160 g di tonno in scatola al naturale sgocciolato
  • 1200 g di acqua
  • 320 g di pasta corta a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 19.9 g
Kalorie 1761 kJ / 421 kcal
Tłuszcz 11.4 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 25.2 g
Węglowodany 59.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...