
Urządzenia i Akcesoria
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
spicchio di aglio1
-
di pomodori ciliegino a metà200 g
-
di zucchine a tocchetti (1 cm circa)200 g
-
foglie di basilico fresche lavate4
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di sale1 ½ cucchiaino
-
di tonno in scatola al naturale sgocciolato160 g
-
di acqua1200 g
-
di pasta corta a piacere320 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
421 kcal /
1761 kJ
Białko
19.9 g
Tłuszcz
11.4 g
Węglowodany
59.9 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Una gita fuoriporta
10 Przepisów
Włochy
Włochy