Pasta risottata al pomodoro

Pasta risottata al pomodoro

4.5 689 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • di cipolla a pezzi
    30 g
  • di gambo di sedano a pezzi
    30 g
  • di carota pelata e a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pomodori ciliegino a metà
    200 g
  • di zucchero
    1 pizzico
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di acqua
    300 g
  • di sale grosso
    1 pizzico
  • di pasta secca tipo penne (cottura 11 minuti)
    160 g
  • foglie di basilico fresche q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 466 kcal / 1949.8 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 16.4 g
Węglowodany 67.8 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Sód 1261.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...