Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano

Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano

4.0 388 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 porzione

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano
    30 g
  • di acqua
    200 g
  • di sale grosso
    1 pizzico
  • di pasta secca corta tipo pennette rigate
    80 g
  • di burro a pezzi piccoli
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 528 kcal / 2209 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 58 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...