Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure

Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure

4.8 1.2K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porzioni

Składniki

  • di cipolla bianca in quarti
    80 g
  • di carota pelata e a pezzi
    100 g
  • di sedano a pezzi
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • cosce di pollo senza pelle
    4
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di salvia fresca lavate
    5 foglioline
  • di timo fresco le foglioline lavate
    2 - 3 rametti
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato + q.b.
    1 pizzico
  • di vino bianco secco
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 505 kcal / 2113.5 kJ
Białko 54.6 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 7.3 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Sód 1179.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...