
Urządzenia i Akcesoria
Penne risottate con verdure
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate2 - 3 rametti
-
di cipolla30 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
spicchio di aglio1
-
di pancetta a cubetti (opcjonalnie)40 g
-
di acqua700 g
-
di sale1 ½ cucchiaino
-
di concentrato di pomodoro1 cucchiaino
-
di melanzane a dadini (1 cm)100 g
-
di zucchine a dadini (1 cm)100 g
-
di carote pelate e a dadini (1 cm)100 g
-
di pomodori datterino in quarti100 g
-
di pasta tipo penne di buona qualità350 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
421.7 kcal /
1764.5 kJ
Białko
12.6 g
Tłuszcz
8.9 g
Węglowodany
72.2 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Sód
911.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Leggeri a tavola
10 Przepisów
Włochy
Włochy