Penne risottate con verdure

Penne risottate con verdure

3.9 535 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    2 - 3 rametti
  • di cipolla
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di pancetta a cubetti (opcjonalnie)
    40 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di concentrato di pomodoro
    1 cucchiaino
  • di melanzane a dadini (1 cm)
    100 g
  • di zucchine a dadini (1 cm)
    100 g
  • di carote pelate e a dadini (1 cm)
    100 g
  • di pomodori datterino in quarti
    100 g
  • di pasta tipo penne di buona qualità
    350 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 421.7 kcal / 1764.5 kJ
Białko 12.6 g
Tłuszcz 8.9 g
Węglowodany 72.2 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Sód 911.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...