Pasta e ceci

4.4 769 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 80 g di cipolla in quarti
  • 80 g di carota pelata e a pezzi (2 cm circa)
  • 30 g di sedano a pezzi
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 400 g di ceci in scatola scolati e sciacquati
  • 700 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 100 g di pomodori ciliegino a metà
  • 160 g di pasta per minestra (tipo ditalini)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1407.5 mg
Białko 12.9 g
Kalorie 1568.7 kJ / 374.9 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 8.9 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 57.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...