Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de crottins de Chavignol, coupés en morceaux
- 60 g d'olives noires, dénoyautés
- 1 gousse d'ail
- 15 g de feuilles de thym frais
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 23 kJ / 5.6 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Cake pesto-mozzarella
45min
Tapenade de tomates
5 min
Pesto menthe, amande et chèvre
15min
Cake pesto et tomates séchées
40min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30min
Sablés parmesan, olives et romarin
1h
Tartinade à l'italienne de haricots blancs
10 min
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
15min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20 min
Tapenade
10 min