![Pesto d'olive, chèvre et thym Pesto d'olive, chèvre et thym](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FD831A0A-E826-4125-B6FC-E674154713E2/Derivates/bae8db5e-b32b-4c5b-993d-268b28c14f8e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de crottins de Chavignol, coupés en morceaux
- 60 g d'olives noires, dénoyautés
- 1 gousse d'ail
- 15 g de feuilles de thym frais
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 23 kJ / 5.6 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tapenade de tomates
5 min
Tartinade de tomates séchées
10 min
Tapenade
10 min
Tapenades variées
10 min
Cake pesto et tomates séchées
40 min
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45 Min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15min
Guacamole de petits pois
20 Min
Pesto menthe, amande et chèvre
15min
Houmous de châtaigne
10 min
Tapenade
10 min
Gaspacho
12h