Polenta aux champignons et saint-jacques

Polenta aux champignons et saint-jacques

3.3 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions

Składniki

  • de lait entier
    400 g
  • de cannelle en poudre
    1 pincée
  • de polenta
    60 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de champignons de Paris frais émincés
    200 g
  • noix de saint-jacques coupées en lamelles
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 307 kcal / 1291 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...