Polenta aux champignons et saint-jacques

Polenta aux champignons et saint-jacques

3.4 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions

Składniki

  • 400 g de lait entier
  • 1 pincée de cannelle en poudre
  • 60 g de polenta
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 200 g de champignons de Paris frais émincés
  • 2 noix de saint-jacques coupées en lamelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15 g
Kalorie 1291 kJ / 307 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...