Urządzenia i Akcesoria
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt2 tsp
-
hazelnuts100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
tinned artichoke hearts drained, quartered (1 x 390 g tin)240 g
-
fresh baby spinach100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
mascarpone250 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tagliatelle500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
653 mg
Białko
23 g
Kalorie
2884 kJ /
692 kcal
Tłuszcz
44 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 godz. 30 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Orzo with Salmon and Spinach
40 min