Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 pamplemousses de Floride
- 10 g de sauce de soja
- 10 g d'huile de sésame
- 10 g d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 2 branches de céleri branche
- 2 oignons frais
- 4 filets de dorade, vidée et nettoyée, sans la peau
- fleur de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1045 kJ / 249 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Tartare de saumon avocat-concombre
50 Min
Tartare de thon et gaspacho
20 min
Crevettes à la mangue et au lait de coco
50 Min
Tartare de dorade à la mangue
10 Min
Chop suey aux gambas
1 Std.
Tartare de dorade à la thaïe
1 Std. 15 Min
Lomi-lomi de saumon au céleri, grenade et agrumes
5 Std. 30 Min
Bar façon thaïe
35min
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40 Min
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15 Min
Saint-Jacques en nage épicée
25 Min
Tartare de bar
10 Min