Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 pamplemousses de Floride
- 10 g de sauce de soja
- 10 g d'huile de sésame
- 10 g d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 2 branches de céleri branche
- 2 oignons frais
- 4 filets de dorade, vidée et nettoyée, sans la peau
- fleur de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1045 kJ / 249 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15min
Bouillon thaï à la lotte, aux coques et au poivre vert
25 Min
Tartare de dorade à la mangue
10 min
Ceviche de poisson
30 Min
Tartare de veau à l'italienne, salade de fenouil
1h 45min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1 Std.
Saumon confit à l'huile, salsa à l'orange
13 Std.
Tartare de thon rouge
1h 15min
Tartare de bar
10 min
Bar façon thaïe
35 Min
Ceviche de dorade
10 min