Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'oignons jaunes, coupés en rondelles
- 1 gousse d'ail, coupée en lamelles
- 100 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de vin blanc
- 1 - 2 tranches de thon frais albacore (800 g env.)
- 250 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2263 kJ / 541 kcal
- Białko
- 50.8 g
- Węglowodany
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lotte à la provençale
50 Min
Dorade en croûte de sel
35min
Ragoût de fruits de mer et poisson à la tomate
50 Min
Raie aux câpres
45min
Salade de raie
1 Std. 45 Min
Lapin à l'ananas et à la vanille
1 Std.
Truites farcies à la ricotta
40 Min
Mijoté de thon aux pommes de terre
55 Min
Filet de merlu de ligne de Saint-Jean-de-Luz, espuma de cèpes du Médoc - Nicolas Masse
1 Std. 10 Min
Daurade à l'ail
40 Min
Thon basquaise
30 Min
Sardines à l'escabèche
12 godz. 45 min