
Urządzenia i Akcesoria
韓式五花牛泡菜炊飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
黑麻油10 克
-
火鍋五花肉片 ,切片(長約5公分)300 克
-
韓式泡菜 ,略切150 克
-
水700 克
-
魚露2 茶匙
-
白米 ,洗淨、瀝乾200 克
-
蔥 ,切蔥花15 克
-
白芝麻1 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
586.5 kcal /
2451.5 kJ
Białko
25.6 g
Tłuszcz
50.1 g
Węglowodany
7.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
121.1 g
Sód
457.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美味 • 炊飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan