雪濃湯

雪濃湯

3.9 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
4 人份

Składniki

  • 5100 克
  • 牛骨 (尺寸需能放入網鍋內)
    300 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 10 克
  • 米酒
    30 克
  • 牛腱肉 ,切塊(每塊約100克)
    300 克
  • 洋蔥 ,切塊
    150 克
  • ,切蔥花
    10 克
  • ,依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉 ,依個人口味調整
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 123 kcal / 514.5 kJ
Białko 15.5 g
Tłuszcz 4.5 g
Węglowodany 2.2 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...