
Urządzenia i Akcesoria
雪濃湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
4 人份
Składniki
-
水5100 克
-
牛骨 (尺寸需能放入網鍋內)300 克
-
蒜頭30 克
-
薑10 克
-
米酒30 克
-
牛腱肉 ,切塊(每塊約100克)300 克
-
洋蔥 ,切塊150 克
-
蔥 ,切蔥花10 克
-
鹽 ,依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
黑胡椒粉 ,依個人口味調整¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
123 kcal /
514.5 kJ
Białko
15.5 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
2.2 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

韓國人天天吃
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan