
Urządzenia i Akcesoria
金沙苦瓜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
鹹蛋1 顆
-
蒜頭15 克
-
油20 克
-
苦瓜 ,去內膜,切片(約1公分)400 克
-
糖1 茶匙
-
蠔油1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
米酒½ 茶匙
-
水20 克
-
蔥 ,切段(約1公分)1 枝
-
新鮮紅辣椒 ,切段(約1公分)½ 根
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
350.3 kcal /
1464.5 kJ
Białko
11.9 g
Tłuszcz
25.3 g
Węglowodany
28.8 g
Błonnik
13.9 g
Sód
770.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美味自由配
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan