金沙苦瓜

金沙苦瓜

4.5 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 鹹蛋
    1 顆
  • 蒜頭
    15 克
  • 20 克
  • 苦瓜 ,去內膜,切片(約1公分)
    400 克
  • 1 茶匙
  • 蠔油
    1 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 米酒
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • ,切段(約1公分)
    1 枝
  • 新鮮紅辣椒 ,切段(約1公分)
    ½ 根

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 350.3 kcal / 1464.5 kJ
Białko 11.9 g
Tłuszcz 25.3 g
Węglowodany 28.8 g
Błonnik 13.9 g
Sód 770.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...