
Urządzenia i Akcesoria
Purée de topinambours
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
de racines de topinambours épluchées et coupées en morceaux400 g
-
de pommes de terre à chair farineuse épluchées et coupées en morceaux250 g
-
de lait200 g
-
de sel selon les goûts1 - 1 ¼ c. à café
-
de cumin, moulu½ c. à café
-
de noix de muscade, fraîchement moulue¼ c. à café
-
de beurre froid20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
98 kcal /
413 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sain et rapide
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria