Poivrons farcis à la brandade de morue

Poivrons farcis à la brandade de morue

5.0 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
6 portions

Składniki

Brandade de morue (farce) et poivrons farcis
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive extra vierge
    100 g
  • d'huile de tournesol
    100 g
  • de morue salée trempée et hachée (sans peau ni arêtes)
    400 g
  • de lait
    70 g
  • de poivre blanc moulu
    1 pincée
  • de poivrons piquillos (env. 20-24 pièces), d’un poids net de 490 g env.
    1 boîte de conserve
Sauce au poivron rouge
  • de poivron rouge en 2 ou 3 morceaux
    150 g
  • blanc de poireau en 2 ou 3 morceaux
    1
  • d'huile d'olive extra vierge
    50 g
  • de crème entière
    200 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 411 kcal / 1712 kJ
Białko 10.13 g
Tłuszcz 33.32 g
Węglowodany 17.59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...