Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 600 g de veau dans le quasi, non bardé et de forme régulière
- 1 c. à café de fleur de sel
- 1 bouquet garni
- 120 g d'oignon, coupé en 4
- 1 c. à café de poivre cinq baies grossièrement moulu
- 1 œuf
- 1 c. à café de moutarde
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 160 g de thon à l'huile en boîte
- 50 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de jus de citron
- poivre moulu
- 30 g de câpres en saumure ou 12 câprons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Białko
- 71 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 30 g
Alternatywne przepisy
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min
Saltimbocca alla romana
25 min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Gaspacho
12 Std.
Carpaccio de veau vitello tonnato
1j
Saumon gravlax à la betterave
24h
Pesto à l'ail des ours
10 min
Carré d'agneau en croûte
55 Min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Tartare de bœuf
10 min
Pesto au basilic XXL
15min
Pesto au basilic
10 min