Vittello tonnato

Vittello tonnato

5.0 35 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1000 g
  • de veau dans le quasi, non bardé et de forme régulière
    600 g
    600 g d'épaule de veau, non bardée et de forme régulière
  • de fleur de sel
    1 c. à café
  • bouquet garni
    1
  • d'oignon coupé en 4
    120 g
  • de poivre cinq baies grossièrement moulu
    1 c. à café
  • œuf
    1
  • de moutarde
    1 c. à café
  • filets d'anchois à l'huile
    2
  • de thon à l'huile en boîte
    160 g
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de jus de citron
    2 c. à soupe
  • poivre moulu
  • de câpres en saumure ou 12 câprons
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 583 kcal / 2439 kJ
Białko 71 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...