
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
-
600
g de veau dans le quasi, non bardé et de forme régulière
lub 600 g d'épaule de veau non bardée et de forme régulière - 1 c. à café de fleur de sel
- 1 bouquet garni
- 120 g d'oignon coupé en 4
- 1 c. à café de poivre cinq baies grossièrement moulu
- 1 œuf
- 1 c. à café de moutarde
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 160 g de thon à l'huile en boîte
- 50 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de jus de citron
- poivre moulu
- 30 g de câpres en saumure ou 12 câprons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 583 kcal / 2439 kJ
- Białko
- 71 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Węglowodany
- 5 g