Légumes asiatiques à l'aigre-doux

Légumes asiatiques à l'aigre-doux

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • oignons coupés en deux
    2
  • d'ail
    1 gousse
  • de purée de tomates
    600 g
  • de petits épis de maïs, en conserve égouttés, coupés en bouchées
    200 g
  • de pois mange-tout coupés en deux
    150 g
  • de pousses de soja, fraîches (poids égoutté 160 g), égouttées
    1 pot
  • poivron rouge coupés en bouchées
    1
  • de bouillon de légumes en pâte
    1 c. à café bombée
    1 de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • d'huile de sésame, toasté
    10 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre, moulu
    1 c. à café
  • de sauce Worcestershire
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 154 kcal / 643 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...