Bouillon d'oignon

Bouillon d'oignon

4.2 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons pelés et coupés en quatre
    500 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • d'eau
    1000 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • poivre moulu
  • de pain de campagne coupées en morceaux
    4 tranches
  • de fromage à pâte pressée type vieux salers, coupé en tranches fines
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 373 kcal / 1562 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...