Bouillon d'oignon

Bouillon d'oignon

4.2 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'oignons pelés et coupés en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1000 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • poivre moulu
  • 4 tranches de pain de campagne coupées en morceaux
  • 200 g de fromage à pâte pressée type vieux salers, coupé en tranches fines

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17 g
Kalorie 1562 kJ / 373 kcal
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...