Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'oignons, pelés et coupés en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- poivre moulu
- 4 tranches de pain de campagne, coupées en morceaux
- 200 g de fromage à pâte pressée, type vieux salers, coupé en tranches fines
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1562 kJ / 373 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 22 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bouillon de légumes parfumé
45min
Soupe de poulet à l'estragon
25min
Soupe à l'oignon
1 Std. 10 Min
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Brak ocen
Soupe à l'oignon
50min
Gratinée aux oignons
50min
Velouté de concombre aux noix
10min
Soupe à la tomate, tuiles de fromage
1h
Soupe à l'ail
40min
Soupe au lait
20min
Velouté de carottes à la coriandre
35min
Crème de carotte
30min