
Urządzenia i Akcesoria
Bouillon d'oignon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
d'oignons pelés et coupés en quatre500 g
-
d'huile d'olive2 c. à soupe
-
d'eau1000 g
-
de bouillon de légumes1 cube
-
poivre moulu
-
de pain de campagne coupées en morceaux4 tranches
-
de fromage à pâte pressée type vieux salers, coupé en tranches fines200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
373 kcal /
1562 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°8
69 Przepisów
Francja
Francja