Filet de lieu jaune en croûte d'aneth

Filet de lieu jaune en croûte d'aneth

4.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 1 bouquet d'aneth frais
  • le zeste d'un citron jaune non traité
  • 50 g de biscottes (6 env.)
  • 80 g de beurre demi-sel
  • 400 g de bulbe de fenouil coupé en morceaux
  • 200 g de riz basmati préalablement rincé sous un filet d'eau froide dans le panier cuisson
  • 700 g d'eau
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 filets de lieu jaune
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33.3 g
Kalorie 2175 kJ / 516 kcal
Tłuszcz 19.3 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 51.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...