Filet de lieu jaune en croûte d'aneth

Filet de lieu jaune en croûte d'aneth

4.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'aneth frais
    1 bouquet
  • le zeste d'un citron jaune non traité
  • de biscottes (6 env.)
    50 g
  • de beurre demi-sel
    80 g
  • de bulbe de fenouil coupé en morceaux
    400 g
  • de riz basmati préalablement rincé sous un filet d'eau froide dans le panier cuisson
    200 g
  • d'eau
    700 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • filets de lieu jaune
    4
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 516 kcal / 2175 kJ
Białko 33.3 g
Tłuszcz 19.3 g
Węglowodany 51.3 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...