Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de sucre roux
- 100 g de lait
- 100 g de lait de coco
- 3 œufs
- 400 g de pâte feuilletée étalée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 771 kJ / 185 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau aux pommes et au lait concentré
40 min
Flan pomme-cannelle
45 Min
Gâteau magique à la noix de coco
1j 30 menit
Gâteau aux abricots et à la semoule de blé dur
1j
Moelleux au mascarpone et caramel
35 Min
Gâteau magique à la noix de coco
1j
Verrines coco, chocolat et speculoos
1j 30 menit
Gâteau de biscuits à la vanille
4j 30 menit
Pasteras aux pommes
25 min
Gâteau pommes-cannelle
1j
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35 Min
Gâteau léger au fromage blanc
4 Std.