Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g d'eau
- 10 g de levure boulangère sèche
- 500 g de farine blanche type 45, et un peu pour le saladier
- 1 c. à café de sel
- 15 tranches de coppa coupées en lamelles
- 2 boules de fromage scamorza fumée en fines tranches
- ½ bouquet de basilic frais effeuillé
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2958 kJ / 704 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 94 g
Alternatywne przepisy
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2h 15min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2h 35min
Flammekueche
1h 25min
Pizza étoile
1h 40min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2h 45min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2h
Burger de poulet à l'indienne
4h
Feuilletés au beaufort
1h
Pita
3h
Panzerotti à la romaine
1h 5min
Bagel saumon fumé et concombre
1h 15min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min