Petites bouchées au chocolat et fruits exotiques

Petites bouchées au chocolat et fruits exotiques

4.5 22 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
15 pièces

Składniki

Les coques en chocolat
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    300 g
La mousse de fruits exotiques
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    2
  • de crème de coco
    200 g
  • de sucre en poudre
    40 g
  • blancs d'œufs
    2
  • sucre vanillé maison
    30 g
  • mangue détaillée en dés (1 cm)
    1
  • fruits de la Passion la chair uniquement
    2
  • de noix de coco râpée
    30 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 174.5 kcal / 729.3 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 10.5 g
Węglowodany 17.8 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...