Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs, jaunes et blancs séparés
- 70 g de sucre en poudre
- 240 g de ricotta
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 4 biscuits à la cuillère, coupés en 3
- 40 g de café sucré (4 cl)
- 500 g d'eau chaude
- 4 c. à café de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 698 kJ / 166 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Cheesecake à la framboise
3h 30min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20min
Charlotte au café façon tiramisu
12óra 45p
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1h 35 min
Moelleux au mascarpone et caramel
35 Min
Entremets mangue-coco
2 godz. 25 min
Pannacotta au melon
2h 15min
Gâteau de biscuits à la vanille
4h 30 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Cheesecake aux pommes
3h 30min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30 min