Tartelette à la mangue

Tartelette à la mangue

4.0 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
6 portions

Składniki

La pâte sablée au cacao
  • de farine de blé et un peu pour fariner
    230 g
  • de cacao en poudre
    20 g
  • de beurre demi-sel coupé en morceaux
    140 g
  • de sucre en poudre
    100 g
  • œuf
    1
La garniture
  • jaunes d'œufs
    4
  • de sucre en poudre
    50 g
  • de lait
    200 g
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    100 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    100 g
  • mangues mûres, émincées en fines tranches
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 659 kcal / 2756 kJ
Białko 10.5 g
Tłuszcz 37.3 g
Węglowodany 70.3 g
Błonnik 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...