Spaghetti aux échalotes et au citron

Spaghetti aux échalotes et au citron

4.0 289 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes pelées et coupées en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive et 1 filet pour la finition
    1 c. à soupe
  • citron jaune non traité zeste râpé et jus
    ½
  • de vin blanc sec
    100 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • d'eau
    1500 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de pâtes sèches, type spaghetti
    350 g
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 371 kcal / 1562 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...