Pâtes complètes, sauce au basilic

Pâtes complètes, sauce au basilic

3.4 163 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 80 g d'oignon coupé en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • 300 g de tomates en morceaux
  • 2 c. à soupe de concentré de tomate
  • 5 feuilles de basilic frais et un peu pour la finition
  • 700 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 250 g de pâtes sèches, type spaghetti complets
  • 150 g de feta en cubes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15 g
Kalorie 1655 kJ / 394 kcal
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...