
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 300 g de tomates en morceaux
- 2 c. à soupe de concentré de tomate
- 5 feuilles de basilic frais et un peu pour la finition
- 700 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de pâtes sèches, type spaghetti complets
- 150 g de feta en cubes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 394 kcal / 1655 kJ
- Białko
- 15 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Węglowodany
- 49 g