Spaghetti aux fruits de mer express

Spaghetti aux fruits de mer express

4.6 297 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

La sauce aux fruits de mer
  • de cerfeuil frais équeutés
    5 brins
  • d'aneth frais équeutés
    5 brins
  • de persil frais, équeutés
    5 brins
  • d'échalotes
    70 g
  • de vin blanc
    150 g
  • de cocktail de fruits de mer surgelé
    400 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    150 g
  • de beurre coupé en morceaux
    50 g
La cuisson des spaghetti
  • d'eau
    1200 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de pâtes sèches courtes ou longues (penne ou spaghetti par ex.)
    320 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 634.5 kcal / 2664.8 kJ
Białko 24.5 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 67.3 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 16.3 g
Sód 1524 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...