Spaghetti aux fruits de mer express

Spaghetti aux fruits de mer express

4.6 313 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

La sauce aux fruits de mer
  • 5 brins de cerfeuil frais équeutés
  • 5 brins d'aneth frais équeutés
  • 5 brins de persil frais, équeutés
  • 70 g d'échalotes
  • 150 g de vin blanc
  • 400 g de cocktail de fruits de mer surgelé
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
La cuisson des spaghetti
  • 1200 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 320 g de pâtes sèches courtes ou longues (penne ou spaghetti par ex.)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1524 mg
Białko 24.5 g
Kalorie 2664.8 kJ / 634.5 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 16.3 g
Węglowodany 67.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...