Lieu noir aux pois chiches, oignon et curcuma

Lieu noir aux pois chiches, oignon et curcuma

4.3 61 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 4 pavés de lieu noir (180 g env./filet) avec leur peau écaillée
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 150 g d'oignons coupés en morceaux
  • 25 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
  • 300 g d'eau
  • 15 g de fumet de poisson déshydraté
  • 400 g de pois chiches en conserve cuits, égouttés et rincés sous l'eau froide
  • 2 brins de coriandre fraîche ciselés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 42 g
Kalorie 1529 kJ / 363 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...