Filetti di agnello all'aglio

Filetti di agnello all'aglio

5.0 1 ocena
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di rete di grasso, qualsisi tipo
  • 400 g di filetto di agnello
  • 2 cucchiaino di sale
  • 5 pizzichi di pepe macinato fresco
  • farina tipo 00 q.b. per infarinare
  • 80 g di foglie di aglio orsino
  • 2 - 3 rametti di timo fresco le fogioline
  • 3 uova
  • 60 g di farina tipo 00
  • 2 scalogni
  • 20 g di burro
  • 400 g di verdure miste (carote, patate, zucchine) a striscioline
  • 2 cucchiaini di miele

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 29 g
Kalorie 3403 kJ / 813 kcal
Tłuszcz 70 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...