Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di rete di grasso, qualsisi tipo
- 400 g di filetto di agnello
- 2 cucchiaino di sale
- 5 pizzichi di pepe macinato fresco
- farina tipo 00 q.b. per infarinare
- 80 g di foglie di aglio orsino
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le fogioline
- 3 uova
- 60 g di farina tipo 00
- 2 scalogni
- 20 g di burro
- 400 g di verdure miste (carote, patate, zucchine) a striscioline
- 2 cucchiaini di miele
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3403 kJ / 813 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 70 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2 Std. 20 Min
Babà napoletano
3 Std.
Pastiera cioccolato e Rum con coulis di fragole
3 Std. 30 Min
Frittelle di baccalà
1 godz. 5 min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 Std. 50 Min
Éclair alla crema di limone
4h
Crispedduzzi calabresi
1 godz. 5 min
Zuccotto gelato
12h
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Tortelli di zucca e seitan con salsa di noci
1 Std. 15 Min
Zuppa di ceci e castagne
1 Std. 20 Min