Wersje kompatybilne
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di pasta sfoglia pronta
- latte q.b.
- tuorlo q.b.
- 60 g di Gorgonzola, a pezzi
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 g gherigli di noci spezzettati grossolanamente
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2565.5 kJ / 613 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 36.9 g
- Tłuszcz
- 45.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 705.5 mg
Alternatywne przepisy
Sformatini ai porri
55 min
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min
Bicchierini capresi
30 min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30 min
Uova ripiene
40 Min
Sformatini patate e porri
55 min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 min
Crumble di panettone con crema al mascarpone e miele
20 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Flan di carote
50min