Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 560 g di petto di pollo a tocchetti (2-3 cm)
- farina tipo 00 q.b.
- 80 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1050 kJ / 251 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3óra 30p
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1j 10 menit
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1 godz. 30 min
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Pollo speziato sottovuoto
1 godz. 50 min
Calamari Sottovuoto
50min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3óra 20p
Bistecca Sottovuoto
1j 10 menit
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1 godz. 30 min
Insalata greca tiepida in vasocottura
1h
Dolce di mele in vasocottura
1h