Urządzenia i Akcesoria
Glazed carrots with honey
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portions
Składniki
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
154.3 mg
Białko
1 g
Kalorie
405.9 kJ /
96.7 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey Glazed Carrots
30 min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1 godz. 10 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Cooking gnocchi or pasta
35 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Barbecue onions (500 g)
45 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 min