Urządzenia i Akcesoria
Glazed carrots with honey
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portions
Składniki
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
154.3 mg
Białko
1 g
Kalorie
405.9 kJ /
96.7 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honeycomb butter
10 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Curly Fries with Garlic Sauce
Brak ocen
Spicy Pineapple Vinaigrette
5 min
Fermented Carrots
84 godz. 30 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Mushroom sauce
20 min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min