Urządzenia i Akcesoria
Glazed carrots with honey
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portions
Składniki
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
154.3 mg
Białko
1 g
Kalorie
405.9 kJ /
96.7 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brandy custard (TM6)
15 min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 min
Oysters Mignonette
5 min
Festive lobster pâté
4 godz. 45 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 godz. 35 min
Steamed Veggies with Cauliflower Hummus
45 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 godz.
Salmon niçoise salad
35 min