Urządzenia i Akcesoria
Mashed potatoes for two (peeler)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
water1200 g
-
floury potatoes ensure potatoes are cut small enough to fit through hole in mixing bowl lid250 - 300 g
-
salt1 pinch
-
milk1 - 2 tbsp
-
butter1 tbsp
-
ground nutmeg (optional)1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
112.4 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
687.4 kJ /
164.3 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
No fail mash potato
20 min
Mashed potatoes for two
30 min
Browned beef mince
20 min
Boiled Eggs
20 min
Minced Meat
35 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Steamed rice
25 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Mushroom sauce
20 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Poached eggs using blade cover
30 min