Urządzenia i Akcesoria
Mashed potatoes for two (peeler)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
water1200 g
-
floury potatoes ensure potatoes are cut small enough to fit through hole in mixing bowl lid250 - 300 g
-
salt1 pinch
-
milk1 - 2 tbsp
-
butter1 tbsp
-
ground nutmeg (optional)1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
112.4 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
687.4 kJ /
164.3 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled pasta
20 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Beef stock paste
3 godz.
Poached eggs with blade cover
30 min
Steamed rice
25 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Mushroom risotto
30 min
Poached eggs using blade cover
30 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Mashed potatoes for two
30 min
No fail mash potato
20 min