Urządzenia i Akcesoria
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
salted butter cut into pieces30 g
-
thickened cream30 g
-
milk30 g
-
eggs (see Tips)6
-
salt plus extra to season2 pinches
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ground black pepper to season
-
fresh chives chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.4 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1898.5 kJ /
452 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled Eggs
20 min
Sambal Belacan
5 min
Boiled pasta
20 min
Chicken and mushroom rice
45 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Browned beef mince
20 min
Power green smoothie
5 min
Scrambled Eggs
10 min
Mexican scrambled eggs
20 min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min
No fail mash potato
20 min