Sous vide scrambled eggs

Sous vide scrambled eggs

4.2 125 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • salted butter cut into pieces
    30 g
  • thickened cream
    30 g
  • milk
    30 g
  • eggs (see Tips)
    6
  • salt plus extra to season
    2 pinches
  • water plus extra to submerge bags
    1850 g
  • lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
    30 g
  • ground black pepper to season
  • fresh chives chopped, for garnishing

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 452 kcal / 1898.5 kJ
Białko 22.5 g
Tłuszcz 40.6 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 20.9 g
Sód 681.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...