Urządzenia i Akcesoria
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
salted butter cut into pieces30 g
-
thickened cream30 g
-
milk30 g
-
eggs (see Tips)6
-
salt plus extra to season2 pinches
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ground black pepper to season
-
fresh chives chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.4 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1898.5 kJ /
452 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Boiled Eggs
20 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Chicken and mushroom rice
45 min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Whipped Kahlua® coffee
5 min
All in one bowl bolognese
40 min
Garlic and sage mash
30 min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min
Mexican scrambled eggs
20 min
Chicken Caprese pasta salad
25 min
No fail mash potato
20 min