Urządzenia i Akcesoria
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
salted butter cut into pieces30 g
-
thickened cream30 g
-
milk30 g
-
eggs (see Tips)6
-
salt plus extra to season2 pinches
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ground black pepper to season
-
fresh chives chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.4 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1898.5 kJ /
452 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Skirt Steak Spiralized Salad
Brak ocen
Browned chicken mince
20 min
Scrambled Eggs
10 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Mexican scrambled eggs
20 min
Creamed pāua soup
1 godz.
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min
Chicken Jalapeno party poppers
50 min
No fail mash potato
20 min
Ayam Masak Kicap
40 min
Ayam Paprik
30 min