Urządzenia i Akcesoria
Mashed potatoes for two
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm - optional)50 g
-
water600 g
-
floury potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)250 - 300 g
-
salt1 pinch
-
milk1 - 2 tbsp
-
butter1 tbsp
-
ground nutmeg (optional)1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
441.2 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1046.5 kJ /
250.1 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
23.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed potato and butternut squash pieces (6 months+)
25 min
Bolognese sauce
40 min
Pumpkin soup
30 min
Mashed potatoes
40 min
Steamed rice
25 min
Boiled pasta
20 min
Boiled eggs
20 min
Stewed apples
25 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
No fail mash potato
20 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min