Urządzenia i Akcesoria
Tofu chocolate ice cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces100 g
-
coconut oil2 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
almond milk260 g
-
silken tofu300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
37 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
817.5 kJ /
195 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana tofu ice cream
10 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 godz. 15 min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26 godz. 5 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Hemp milk
5 min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3 godz. 45 min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 min
Tofu scramble
25 min
Cashew spread (10-12 months)
5 min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 godz.
Vanilla nut milk
12 godz. 20 min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8 godz. 20 min