Urządzenia i Akcesoria
Umami paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
17 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces80 g
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
light soy sauce½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
olive oil plus extra to cover100 g
-
nori sheets2
-
garlic powder1 tsp
-
red miso paste (see Tips)1 tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
88.9 mg
Białko
2 g
Kalorie
371.6 kJ /
88.5 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oysters with lime granita
5 min
Bagels with bacon jam and egg
3 godz. 20 min
Sour cream pastry
25 min
Five spice powder
10 min
Garam masala
10 min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 godz. 35 min
Satay sauce
15 min
Ghee
2 godz. 10 min
Garam masala powder
5 min
Shichimi togarashi oysters
1 godz. 10 min
Tahini
20 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min