Velouté de panais et cerfeuil tubéreux

Velouté de panais et cerfeuil tubéreux

4.7 19 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    50 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de panais pelés et coupés en morceaux
    500 g
  • d'eau
    700 g
  • de cerfeuil frais tubéreux, pelés et coupés en morceaux
    200 g
  • gousse de vanille (les graines seulement)
    ½
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • de sel
    1 c. à café rase
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • d'huile de noix
    4 filets
  • truffe noire fraîche (opcjonalnie) (petite), en copeaux
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 353 kcal / 1481 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...