Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard

Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard

4.5 64 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de céleri-rave coupé en cubes (environ 2/3 de 1 boule moyenne)
    350 g
  • de lait entier
    400 g
  • du sel
  • de poitrine fumée
    8 tranches fines
  • de beurre coupé en dés
    10 g
  • du poivre moulu
  • noix de saint-jacques
    8
  • piment d'Espelette

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 249 kcal / 1038 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...