Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard

Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard

4.5 68 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 350 g de céleri-rave coupé en cubes (environ 2/3 de 1 boule moyenne)
  • 400 g de lait entier
  • du sel
  • 8 tranches fines de poitrine fumée
  • 10 g de beurre coupé en dés
  • du poivre moulu
  • 8 noix de saint-jacques
  • piment d'Espelette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 20 g
Kalorie 1038 kJ / 249 kcal
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...