Gaspacho tomate-fraise

Gaspacho tomate-fraise

4.4 29 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • 700 g de tomates
  • 350 g de fraises 3 fraises émincées en lamelles pour la finition
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g d'oignons nouveaux
  • 50 g de concombre épluché et épépiné
  • 80 g de pain campagne, la mie seulement
  • 50 g de poivron rouge
  • 400 g d'eau très froide
  • 1 c. à café bombée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de piment d'Espelette en poudre
  • 25 g de vinaigre de framboise
  • 80 g d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3 g
Kalorie 859 kJ / 206 kcal
Tłuszcz 14.2 g
Błonnik 3.7 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...