
Urządzenia i Akcesoria
Barbue au beurre d'orange et de sauge
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
le zeste de 2 oranges non traitées coupé en morceaux
-
feuilles de sauge fraîche coupées en deux6
-
de beurre mou, coupé en dés125 g
-
de sel½ c. à café
-
du poivre moulu
-
poisson plat, type barbue (1,2 kg), préparé en portefeuille par le poissonnier1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
356 kcal /
1476 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°8
69 Przepisów
Francja
Francja