Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- le zeste de 2 oranges non traitées, coupé en morceaux
- 6 feuilles de sauge fraîche, coupées en deux
- 125 g de beurre mou, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- du poivre moulu
- 1 poisson plat, type barbue (1,2 kg), préparé en portefeuille par le poissonnier
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1476 kJ / 356 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ragoût des Caraïbes et sa timbale de riz
9h 15min
Kakosupa, soupe islandaise de langoustine
50min
Canard croustillant
12 godz.
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1h
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30min
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
55min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1h 5min
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2h
Bar farci à l'oseille
1 Std. 10 Min
Lotte sauce vallée d’Auge
1 Std. 40 Min
Parmentier d'agneau
2u. 5min
Magret de canard en papillote, sauce à l'orange
2 godz. 45 min