Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de coulis de tomates, de préférence aromatisé à l’ail et aux herbes
- 4 pilons de poulet, avec la peau
- 500 g d'eau
- du sel
- 50 g de pâtes sèches alphabet
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1296 kJ / 309 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Soupe façon couscous
40 Min
Soupe de pâtes
35 Min
Soupe de poulet à l'estragon
25 Min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15 Min
Bouillon de poule aux boulettes de pain
1 Std. 10 Min
Soupe à l'ail
40 Min
Chowder à la dinde
25 Min
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35 Min
Soupe de tomate aux vermicelles
30 Min
Velouté de poulet à la noix de cajou
30 Min
Bouillon aux pâtes alphabet
25 Min
Crème de carotte
30 Min