Emincé de veau mariné aux petits légumes

Emincé de veau mariné aux petits légumes

4.5 49 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

La marinade
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de paprika doux
    1 c. à soupe
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café rase
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de thym déshydraté
    1 c. à soupe
  • de graines de moutarde
    1 c. à café
  • de vin blanc
    250 g
  • d'escalopes de veau coupées en lamelles
    500 g
La cuisson
  • d'eau
    500 g
  • de haricots verts frais
    100 g
  • de petits pois frais
    200 g
  • de carottes coupées en rondelles
    200 g
  • de pommes de terre coupées en cubes (2 cm)
    400 g
  • de crème liquide entière
    100 g
  • de fécule de maïs
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 495 kcal / 2087.8 kJ
Białko 37.5 g
Tłuszcz 19.8 g
Węglowodany 25.2 g
Błonnik 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...