Gaspacho de concombre et cresson

Gaspacho de concombre et cresson

3.3 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • 20 g de vinaigre de cidre
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 750 g de concombre (1 gros concombre), coupé en morceaux
  • 100 g de cresson frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1.3 g
Kalorie 138.8 kJ / 32.5 kcal
Tłuszcz 1.8 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...