Urządzenia i Akcesoria
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Vegan Parmesan
-
raw cashews4 oz
-
nutritional yeast2 tsp
-
salt½ tsp
"Meatballs"
-
water divided13 oz
-
dried green lentils3 ½ oz
-
ground flaxseed1 tbsp
-
yellow onion in pieces4 oz
-
cremini mushrooms4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil½ oz
-
panko bread crumbs2 oz
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Marinara
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
coconut sugar1 tbsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned diced tomatoes28 oz
-
dried spaghetti pasta12 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1294 mg
Białko
19 g
Kalorie
2326 kJ /
556 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1 godz. 20 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Vegan "Beefy" Burger
1 godz. 40 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Vegan Chocolate Cake
1 godz. 55 min