
Urządzenia i Akcesoria
Meksykańskie chili z serem i chorizo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porcji
Składniki
-
sera cheddar pokrojonego na kawałki300 g
-
zielonej papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 1 cm kawałki10 g
-
ząbka czosnku½
-
cebuli przekrojonej na pół70 g
-
kiełbasy chorizo pokrojonej na 2 cm kawałki (patrz wskazówka)300 g
-
tortilli pszennych małych12
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
293 kcal /
1230 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
77 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

VIVA MEXICO!
9 Przepisów
Polska
Polska