Łosoś tikka z ryżem i fasolką szparagową

Łosoś tikka z ryżem i fasolką szparagową

4.2 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje

Składniki

  • olej ilość do natłuszczenia wkładu Varomy
  • fileta z łososia, świeżego (po ok. 125 g każdy)
    4 kawałki
  • pasty curry tikka
    8 łyżeczek
  • wody
    1000 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • ryżu basmati
    280 g
  • zielonej fasolki szparagowej, mrożonej
    280 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 580 kcal / 2427 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...