Łosoś tikka z ryżem i fasolką szparagową
TM6 TM5

Łosoś tikka z ryżem i fasolką szparagową

4.2 (17 ocen)

Składniki

  • olej, ilość do natłuszczenia wkładu Varomy
  • 4 kawałki fileta z łososia, świeżego (po ok. 125 g każdy)
  • 8 łyżeczek pasty curry tikka
  • 1000 g wody
  • 1 łyżeczka soli
  • 280 g ryżu basmati
  • 280 g zielonej fasolki szparagowej, mrożonej

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
2427 kJ / 580 kcal
Białko
37 g
Węglowodany
60 g
Tłuszcz
21 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy