Urządzenia i Akcesoria
Łosoś tikka z ryżem i fasolką szparagową
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
olej ilość do natłuszczenia wkładu Varomy
-
4 kawałki fileta z łososia, świeżego (po ok. 125 g każdy)
-
8 łyżeczek pasty curry tikka
-
1000 g wody
-
1 łyżeczka soli
-
280 g ryżu basmati
-
280 g zielonej fasolki szparagowej, mrożonej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
37 g
Kalorie
2427 kJ /
580 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA INDYJSKA
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ryż śródziemnomorski
50 min
Łosoś na parze z cytrynowym mhammasem z groszkiem, grzybami leśnymi i tymiankiem
45 min
Dorsz po tajsku z Varomy
1 godz. 10 min
Kedgeree z dorszem i żółtkami z Varomy
55 min
Krewetki curry
1 godz. 50 min
Krewetki w przyprawie pięć smaków z ryżem i warzywami
45 min
Łosoś w pikantnej glazurze pomidorowej
35 min
Makaron penne z małżami
1 godz. 5 min
Ryż z ananasem i łososiem na ostro
1 godz. 10 min
Biryani z jagnięciną
1 godz. 20 min
Łosoś w sosie ziołowo-musztardowym
35 min
Łosoś na parze z sosem sojowo-imbirowym i ryżem
30 min