Urządzenia i Akcesoria
Łosoś tikka z ryżem i fasolką szparagową
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
olej ilość do natłuszczenia wkładu Varomy
-
4 kawałki fileta z łososia, świeżego (po ok. 125 g każdy)
-
8 łyżeczek pasty curry tikka
-
1000 g wody
-
1 łyżeczka soli
-
280 g ryżu basmati
-
280 g zielonej fasolki szparagowej, mrożonej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
37 g
Kalorie
2427 kJ /
580 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA INDYJSKA
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Dorsz w papilotach z sosem z kopru włoskiego i z zielonym groszkiem
45 Min
Wieprzowina w sosie z czarnej fasoli
30 Min
Łosoś w pikantnej glazurze pomidorowej
35 Min
Szparagi, ryż z parmezanem i cytrynowym sosem zabajone
45 Min
Balsamiczny łosoś z makaronem z cukinii
45 Min
Łosoś na parze z cytrynowym mhammasem z groszkiem, grzybami leśnymi i tymiankiem
45 Min
Dorsz po tajsku z Varomy
1 Std. 10 Min
Makaron penne z małżami
1 Std. 5 Min
Stek z tuńczyka na parze z pikantnym dipem z pomidorów i soczewicy
40 Min
Tuńczyk w sosie pomidorowym z kaparami i oliwkami
25 Min
Łosoś w papilotach z pieczarkami i ryżem
40 Min
Łosoś na parze po azjatycku
1 Std.