Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teriyaki Sauce
- 1 garlic clove
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g sesame oil
- 50 g dark soy sauce
- 30 g rice vinegar
- 50 g dark brown sugar
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
Salmon Burgers
- 2 garlic cloves
- 6 spring onions, (approx. 60 g), cut in pieces (3 cm)
- 15 g light brown sugar
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 500 g), cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 Tbsp vegetable oil
- mayonnaise, for serving
- 6 bread rolls, halved
- 6 green lettuce leaves
- 1 red onion, thinly sliced
- 1 avocado, thinly sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2236 kJ / 535 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1073 mg
Alternatywne przepisy
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Prawn Saganaki
35 Min
Fish Tacos
45min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1h 30min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1 Std. 15 Min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45min
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 Min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1 Std.
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min