
Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki Salmon Burgers
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Teriyaki Sauce
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
sesame oil20 g
-
dark soy sauce50 g
-
rice vinegar30 g
-
dark brown sugar50 g
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water1 Tbsp
Salmon Burgers
-
garlic cloves2
-
spring onions (approx. 60 g), cut in pieces (3 cm)6
-
light brown sugar15 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 500 g), cut in pieces (3 cm)4
-
fresh coriander leaves10 g
-
vegetable oil1 Tbsp
-
bread rolls halved6
-
red onion thinly sliced1
-
green lettuce leaves6
-
avocado thinly sliced1
-
mayonnaise for serving
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
535 kcal /
2236 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
1073 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salmon Burger
2 godz. 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Prawn Saganaki
35 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min